Nieuwe site aanmaken

Een nieuwe site voor jouw VvE aanmaken is heel eenvoudig en binnen 1 minuut geregeld! Je gaat naar het registratieformulier, vult de gevraagde gegevens in en klikt op Site aanmaken om het formulier te versturen.
Je ontvangt nu op het door jouw ingevoerde emailadres een welkomstmail met een Gebruikersnaam en Wachtwoord voor jouw VvE omgeving. Daarmee kan je direct Inloggen.
De site is aangemaakt! Controleer je e-mail voor de volgende stap.
Handig als je lid bent van meerdere VvE's of beheerder bent van meerdere VvE's Als je al klant bent van VvE-site, maar nog een site wilt op hetzelfde account dan kan dat. Je vult gewoon nogmaals het formulier in met hetzelfde emailadres en het systeem herkent jouw mailadres en koppelt de nieuwe VvE aan dit account. Bij het inloggen krijgt je een keuzescherm naar welke VvE je toe wilt.
Belangrijk om te weten over de proefperiode
Je kunt VvE-site 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden:
  • De proefperiode verloopt automatisch. Indien je geen abonnement hebt afgesloten, wordt alle data automatisch verwijderd;
  • Een eigen domeinnaam is inbegrepen bij het abonnement. Echter, in de proefperiode is het niet mogelijk om deze al te registreren;
  • Een videovergadering is niet mogelijk tijdens de proefperiode.
Nu het proefabonnement is gestart, kun je VvE-site inrichten. Klik hieronder op de knop om naar VvE-site inrichten te gaan.