VvE gegevens

De site-beheerder kan de 'VvE gegevens' inrichten. Op deze pagina kan je algemene VvE gegevens invullen. VvE-site werkt optimaal als alle gegevens zijn ingevuld.
Je kan deze pagina vinden via het tandwiel bovenin de balk door te kiezen voor VvE gegevens

1. Algemene gegevens van de VvE

Vul onder punt 1 de gegevens in die voor de VvE van toepassing zijn. Deze gegevens (behalve de naam) zijn niet verplicht.
Als je de gegevens wel hebt ingevuld worden ze getoond op de Homepage van de VvE onder de foto:

2. Adresgegevens van de VvE

Onder punt 2 kan je het VvE adres invullen. Als de VvE meerdere adressen heeft klik je rechts onderin op de knop Nog een adres toevoegen.
Het adres dat je hier opgeeft wordt ook gebruikt als straatnaam bij het aanmaken van appartementen. De straatnaam is dan te selecteren zodat alleen het huisnummer nog ingevuld hoeft te worden.

3. Vrij tekstveld

in dit veld kan je algemene informatie kwijt die altijd zichtbaar is op de homepage.

4. Upload de privacyverklaring van de VvE (optioneel)

Als de VvE een eigen privacyverklaring heeft kan deze hier geüpload worden. Deze privacyverklaring wordt onderaan elke pagina getoond aan alle eigenaren.

5. Domeinnaam van de VvE (optioneel)

Een eigen domeinnaam is inbegrepen in het VvE-site abonnement. Vul hier een domeinnaam in. Deze domeinnaam wordt gekoppeld aan de VvE-site en toont het inlogformulier in de huisstijl van de VvE.

Bestaande domeinnaam

Als je een reeds bestaande domeinnaam wilt koppelen kan je contact opnemen met [email protected].

Niet bestaande domeinnaam

Als het gaat om een niet bestaande domeinnaam dan kan je hem hier invullen. Wij registreren de domeinnaam en zorgen dat deze op de juiste manier gekoppeld wordt.