Support VvE-site
Search…
Mijn gegevens
Ieder lid kan de eigen gegevens en voorkeuren wijzigen.

Contactgegevens

Via het profiel kun je jouw contactgegevens wijzigen. Het profiel is te vinden via het persoons-icoontje rechts boven in. Vervolgens klik je op 'mijn gegevens'.
Hier kun je jouw contactgegevens wijzigen. Ook kun je aangeven wat de aanhef moet zijn in e-mails aan jou gericht.

Adresgegevens

Onder de 2e knop staan de adresgegevens.

Privacy voorkeuren

Onder de 4e knop staan de privacy voorkeuren. Door op de knopjes voor de tekst te klikken, schakel je deze in of uit.
Mogelijke privacy voorkeuren zijn:
    Verberg mijn adresgegevens op de ledenlijst
    Verberg mijn e-mail adres op de ledenlijst
    Anderen mogen zien wanneer ik voor het laatst ben ingelogd

Profielfoto wijzigen

Onder de 5e knop kun je jouw profielfoto wijzigen. Klik op de knop 'Selecteer foto', kies een foto van jouw apparaat en klik op openen. De foto wordt automatisch aangepast.

Rollen wijzigen

Ben je site-beheerder? Dan is de knop 'Rollen wijzigen' voor jou zichtbaar. Ben je geen site-beheerder? Dan zie je de knop 'Rollen wijzigen' op de site, maar wel de knop erna: 'Verwijder gebruikersaccount en gegevens'. Toelichting hierover staat onder aan deze pagina.
Een site-beheerder kan hier de rollen wijzigen per gebruiker. Voor meer informatie over Rollen, verwijs ik je graag naar Rollen.

Verwijderen gebruikersaccount en gegevens

De laatste knop betreft het verwijderen van het gebruikersaccount en de gegevens.
De site-beheerder kan een gebruiker ontkoppelen van de betreffende VvE via de ledenlijst. Echter is de gebruiker dan nog niet verwijderd van VvE-site. Dit dient de gebruiker zelf te doen via 'Verwijder gebruikersaccount en gegevens'.
Last modified 7mo ago